Zoom voittoputkessa!
ZoomJulkaistu: 05.08.2020 00.00

Valtion Polttoaine hyytyi Brahen kentän tiistai-illassa, ja Raittius- ja urheiluseura Zoom otti pisteet tasapainoisen ja terävän esityksen jälkeen. Ns. minijoulukuusiryhmityksellä pelannut Zoom puolusti tiiviisti eikä Jan-Ole Nordlin joutunut maalillaan antautumaan kertaakaan. Vastaiskuista Zoom iski puolestaan kolmesti jo avausjaksolla. Miikka Heinonen avasi maalihanat ja Zoomin maalipörssiä johtava Rami Ibrahim viimeisteli perään kahdesti. Zoomin avausjakson esitys sai jopa ottelua kentän laidalla seuranneen valmentajalegendan Martti Kuuselan hykertelemään tyytyväisenä.

Toisella jaksolla vastustaja tiivisti hieman puolustamistaan eikä Zoom muutamasta hyvästä paikasta huolimatta pystynyt kasvattamaan maalitiliään. Kun omissakaan ei soinut, peli päättyi 3-0. Zoom pelasi kokoonpanossa Jan-Ole Nordlin: Petja Lähde, Pekka Mäntylä, Jukka Mantere, Manu Myllyaho; Rami Ibrahim, Ville Viinikka, Immo Lehto, Stenka Christiansen ja Miikka Heinonen. Valmennus: Mikko Knuuttila, valmennuksen neuvonantaja Martti Kuusela. Kannatus: Panu Tuomikko ja esikoiskirjailija Saku-Pekka Sundelin.

Vakuuttavan avauspuoliajan suomin valtuuksin tauolla Knude muistutti Zoomin pelikirjan ehkä tärkeimmästä säännöstä: Omissa ei sitten soi! - Eikä soinut.

Ottelun maalarit Rami Ibrahim ja Miikka Heinonen ovat valmiina syömään seuraavatkin vastustajat.