Kaikkien aikojen paluu!
ZoomJulkaistu: 18.08.2020 00.00

Kaikkien aikojen paluu!


Zoom jatkoi voittoputkeaan Palloliiton eteläisen alueen kovatasoisessa harrastekolmosessa ja kaatoi Balls of Destinyn selvin numeroin. Raittius- ja urheiluseura on nyt napannut kolme perättäistä voittoa, joista kaksi viimeisintä päästämättä maaliakaan. Maaliero on messevä 7-0!

Brahen kentän maanantai-illan ylivoimainen tähti oli nilkkavamman jälkeen kentälle palannut Jussi Jääskeläinen. Avausjakson maalissa pelannut Jääskeläinen masensi ensin vastustajan hyökkääjät varmoilla torjunnoillaan. Sitten hän siirtyi kärkeen ja iski tyrmäysiskut kotijoukkueen puolustusta vastaan: kaksi varmaa viimeistelyä maalin edestä. Zoomin muut maalintekijät olivat Miikka Heinonen ja Heikki Valkama, jotka yllättivät vastustajan maalivahdin ovelilla laukauksilla.

Zoom pelasi kokoonpanossa: Jussi Jääskeläinen, Ari Koivu; Manu Myllyaho, Mikko Knuuttila, Petja Lähde, Pekka Mäntylä, Arto Koskinen, Panu Tuomikko; Rami Ibrahim, Heikki Valkama, Ville Viinikka, Henrik Harberg; Miikka Heinonen ja Stenka Christiansen. Valmennuksen konsultti Martti Kuusela, kannustus Saku ja Taisto Sundelin, Lauri Ogawa ja Mika Wickström.


Puoliajalla Zoomin pelaajien taistelutahto ja itseluottamus olivat Kallion kirkon korkeudella osan pelaajista etsiessä tippuneita piilolinssejään.


Tämä joukkue ei suostu häviämään enää millään eikä mistään hinnasta.


Kyseinen kolmikko villitsi yleisön päättömän hienoilla osumillaan. Heikki, Jussi ja Miikka.


-ZTT

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com