Mustat vei ekan väännön
ZoomJulkaistu: 29.09.2020 00.00

Mustat vei ekan väännön

Poikkeuksellisen pitkään odotettu värien välinen paras kolmesta -koitos koitti vihdoin. Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, kunnes tuomarina toiminut Harry "Bogo" Bogomoloff tiputti ensimmäisen kerran kiekon jäähän ja sanan suuri saikin sen jälkeen vuorostaan tiputtaa pois. Mutta se ei vähimmissäkään määrin vie arvoa itse ottelulta, eikä sen pääosanesittäjiltä, eli pelaajilta. Lajin tunnisti hyvin jääkiekoksi jopa kauempaakin katsottuna. Urheilujuhlasta siis nyt ainakin oli kyse.

Monenlaisia suorituksia tehtiin sekä nähtiin, tahtoen tai tahtomattaan. Ottelutapahtumat olivat itsessään varsin tasaisia. Mustat olivat ehkä hienokseltaan karvan verran edellä valkoisissa paidoissa pelanneita keltaisia. Maaleja tehtailtiin lähes vuorotahtiin, mustien kuitenkin ollessa maalin tai kahden johdossa. Pelin panoksesta kertonee jotakin myös se, että rankkareita nähtiin useampiakin. Savolaisen laskuopin mukaan ainakin tasan neljä, ehkä vähemmin, ehkä enemmin.

Molemmilla joukkueilla tehot jakautuivat varsin tasaisesti. Mustien jarrukentän; Jukka Laaksonen - Mika Saukkonen - Kari Haapiainen kunniaksi on tosin mainittava se, että heidän ollessa kentällä oma pää pysyi puhtaana. Samaan hengenvetoon jätän kuitenkin mainitsematta myös sen tosiasian, että myöskään vastustajan päässä ei silloin verkko heilunut.

Ottelusarja jatkuu heti tämän viikon perjantaina. To be continued...


Sulassa sovussa yhteisrintamassa ennen ottelua.


Ensimmäisen pleijarinsa pelannut Akseli "Aksu" Kouki oli valmiina koitokseen kuin sotamies Salo konsanaan.


Ottelun jälkeen mustien taitohyökkääjä Arto Nyberg osasi ottaa ilon irti, silloin kun sitä oli tarjolla.


Mustien Pasi Hailio latoi kaksi byyriä keltaisten päähän alkusyksyisen Rockfutisturnauksen kokemusten siivittämänä.

-Patse

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com