Presidentti Kutonen Zoomailee
ZoomJulkaistu: 11.11.2020 00.00

Presidentti Kutonen Zoomailee

Raittius ja- -urheiluseura Zoomin syyskausi alkaa olla jo pitkällä. Valitettavasti Covid -19 kurittaa meitä edelleen,vaikkakin olemme saaneet vietyä treenit mallikelpoisesti läpi. Tästä kiitos jäsenille, jotka ovat noudattaneet yleisiä linjauksia.

Jatkossakin on syytä muistaa, että me olemme tunnettu seura ja meiltä odotetaan tiettyä käytöstä tässä pirullisesa tilanteessa-

Eli maskit naamaan treeneihin mentäessä ja muutenkin kun noudatetaan lajijohdon antamia ohjeita niin kyllä tästä selvitään.

Zoomin taloustilanne on tällä hetkellä kohtuulinen. Ei nyt innostuta kuitenkaan liikaa.

Tästä ansiot menee niille jotka ovat jäsenmaksunsa maksaneet. Ja niitä on nyt ollut ilahduttavan paljon. Noin about sata jäsentä ovat velvoitteensa hoitaneet. Jos jollakulla pistää nyt rintaan,niin ei muuta kuin tilisiirtoa värkkäämään.

Kuten aiemmin on jo mainittu niin maksujärjestelyt ovat tietenkin mahdollisia tässä tilanteessa.

Niistä asioista ensisijaisesti yhteys toiminnanjohtaja Koivistoiseen ja lajijohtajiin. Yhteistyökumppaneita ei ole koskaan liikaa, joten jos jollain jäsenellä on hyviä ajatuksia ja aihioita niin ne otetaan presidiumissa avosylin vastaan.

Futiksen ja jääkiekon yhteinen tapahtuma saatiin aikaiseksi ja siitä kiitos Kanalalle ja Pekkis Alliselle. Olihan siinä Haapiaisellakin jotain osuutta, joten kiitos myös Haapiksen suuntaan. Tosin lasku taisi tulla perässä.

Näillä tapahtumilla, voitti sitten keltaiset tai mustat ,toivon että mahdollista juopaa futiksen ja lätkän pelaajien välillä saadaan kavennuttua.

On vain yksi Zoom ja se on syytä muistaa.

Yhteisten isojen tapahtumien järjestäminen on tässä tilanteessa hankalaa. Niinpä mm. suunniteltu iso jääkiekkotapahtuma on päätetty siirtää tuonnemmaksi. Muitakin tapahtumia on ollut vireillä, mutta niistä tiedotetaan sitten kun on tiedotettavaa.

Mitä tulee varusteisiiin ja Zoom asusteisiin, niin toiminnajohtaja Koivistoinen on ansiokkaasti asian päällä.

Tehdään Zoom kuteiden hankinnat keskitetysti yhdestä paikasta. Tästä tiedotetaan kun tilanne selviää.

Seniorit ovat tunnetuista syistä(ottaneet tilanteen oikealla tavalla ja katsoneet viisaimmaksi siirtää osan suunnitelluista tapahtumista.

Toivotaan että myös Rokkasen joukot pääsevät pikapuolin osallistumaan aktiviteetteihin turvallisesti.

Näillä mennään, sano Virmasen Masa.

Hrrrpati

Presidentti

Kutonen

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com