ARVI LIND  80 v.  21.12.2020
ZoomJulkaistu: 22.12.2020 00.00

ARVI LIND 80 v. 21.12.2020


Suomen luotettavimman miehen kunniakasta titteliä kantava Arvi Lind juhli yllättäen syntymäpäiväänsä aamulla klo 07.58. Hän ei ollut aikonut lainkaan juhlia, vaan keskittyi lähinnä vaimonsa Mirjan valmistamaan lammaspataan myöhemmin iltapäivällä. Mutta Zoomin seniorivastaava Heikki Rokkasen oivalluksesta noin parikymmentä zoomilaista ilmestyi Vuosaaren VPK:n paloautolla vahvistettuna Arvin parvekkeen alle palavat bengalitikut käsissään ja kajauttivat Arvin itsensä Zoomiin tuoman Palolaulun. ”Syttynyt on tulipalo suur, viestin siitä hälytys toi juur”. Parvekkelle kutsuttu päivänsankari yritti näyttää yllättyneeltä ja onnistuikin siinä. Laulun jälkeen Arvi laskeutui rahvaan pariin ja kiitteli vuolaasti joukkuetoverereitaan, turvavälit pidettiin ja suojaimet naamalla.

Arvi kuuluu niihin Zoomin ensimmäisen polven pelimiehiin. Vuonna 1968 Arvi tuli jääkiekkoharkkoihin ja viimeiset 52 vuotta mies on käynyt uutterasti kaksi kertaa viikossa. Jos haetaan joukkueestamme sitä ns. pukukoppipelaajaa, niin titteli menee ehdottomasti Lindin Arkalle. Joka aamu kun tulet treeneihin, käytävälle jo kuuluu Arvin tarina milloin Buurmanin Topista, jolla oli kivipölykeuhkot tai Luukkaan Pekan lievästi yksinkertaisesta rengistä, joka haki isännälleen apteekista intiimitarvikkeita.

Ja velvoitteensa seurassa Arvi on aina täyttänyt tunnollisesti. Pelireissuilla mukana ympäri Suomen ja käsilläseisontaa lontoolaisen hotellin aulassa. Vuodet 1999 – 2000 Arvi toimi seuran presidentinä. Arvi on vuosikymmenet pelannut Zoomissa sekä lätkää että futista.

Niinpä koko Zoom onnittelee vetreää veteraania ja toivottaa monia railakkaita luisteluvuosia.

Hrrrpati, hrrrpati , hrrrpati!!!

Totesi heimo – ja rakuunaveljesi Pyy


Käskynjaossa aamuvarhaisella h-hetken lähestyessä.


Paloauto asiaankuuluvasti menossa mukana.


Palolaulu kaikui parvekkeen alla.


Päivänsankarin tervehdys joukkuetovereille.


Kuvat: Patse

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com