PRESIDENTIN JOULUTERVEHDYS
ZoomJulkaistu: 22.12.2020 00.00

PRESIDENTIN JOULUTERVEHDYS

Onpahan ollut vuosi!

Koronaviruspandemia on laittanut kaiken uusiksi. Meillä Raittius- ja Urheiluseura Zoomissa on toki jäljellä vielä niitä veljiä jotka ovat nähneet ja kokeneet sotavuodetkin, mutta mitään tällaista tuskin kokeneet. Ihminen on kuitenkin siitä kummallinen otus, että se tottuu tai ainakin tulee toimeen erilaisten asioiden ja myllerrysten kanssa.

Mutta kyllähän tämä riepoo. Monelle vuosi on saattanut tuoda ahdistusta, talousongelmia, työttömyyttä, yksinäisyyttäkin. Meillä Zoomissa harrastustoimintaa on jatkettu ja pidetty yllä niin kuin se nyt vain tässä tilanteessa on ollut mahdollista. Ja se on antanut toivottavasti, olosuhteiden niin salliessa valoa ja iloa tähän synkkään jaksoon. Rajoituksille emme voi mitään ja niitä olemme noudattaneet. Olemme tunnettu urheiluseura ja näissä asioissa meillä ei ole varaa lipsua. Hullu saa olla mutta ei tyhmä. Kiitoksia kaikille kärsivällisyydestä!

Mitä tulee tapahtumiin ja yhtenäisen Zoomin rakentamisen, niin se toivottavasti pääsee parempaan vauhtiin tulevana vuonna. Tässä tarvitaan niin futareita kuin lätkän pelaajiakin.

ON VAIN YKSI ZOOM!

Yksi kaikkien aikojen Zoom persoona Arvi Lind täyttää näinä päivinä 80-vuotta. Lämpimät onnittelut Zoomin kopin kaikkien aikojen tarinaniskijälle!.

Arvihan on tunnetusti Lauritsalasta kotoisin olevan Buhrmanin Topin hyvä kaveri. Topin asenteessa meillä kaikilla on oppimista. Arvin tarinan mukaan Topi oli lähtenyt Lauritsalasta Lappeenrantaan polkupyörällä. Topi oli ajellut pyörälllään ratakiskoja pitkin kohti Lappeenrantaa, kun vastaan tullut pikajuna oli viheltänyt useaan kertaan merkiksi lähestymisestään.

”Se viheltää,joka pelkää”,oli Topi tuumannut.

Toivotan kaikille Zoom-veljille mitä parhainta ja rauhallista Joulua, pysykää terveinä ja menkää vaikka saunaan!

Zoom persoona Eikka Grönin käyttämä slogan sopii hyvin tähän loppuun:

”Kun soivat kiukaan mustat urut, unohtuvat arjen surut”

Presidentti Kutonen

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com