Zoomin vuosikokous pidettiin Laajasalon opistolla ma 14.6.
ZoomJulkaistu: 19.06.2021 00.00

Zoomin vuosikokous pidettiin Laajasalon opistolla ma 14.6.

Tämän vuoden vuosikokoukseen zoomilaiset olivat saaneet kutsun saapua perinteikkääseen Laajasalon opistoon rehtori Juha Matti Holopaisen kutsumana. Miljöö tapaamiselle oli mitä kaunein osanottajista puhumattakaan. Alkuvuoden sijaan kokouksen ajankohta oli asetettu tällä kertaa poikkeussyistä johtuen keskelle kirkkainta kesäkuuta aikaan ennen lomakauden alkua.

Tuttuun tapaan kokouksessa käytiin läpi menneitä ja tulevia. Zoomin jäsenistöstä riippumattomista syistä rikkonaisen toimintavuoden jälkeen usko tulevaisuuteen on vahva kaikilta osin. Maailman ja pukukoppien ovien uskotaan avautuvan myös Nordiksella sekä keilahalleilla syksyn saapuessa. Jalkapallo pyöriikin jo täydellä teholla, joten Bollikselle tiistai- ja perjantaiaamuisin klo 8-9 tervetuloa!

Keskustelua virisi myös perinteisestä syksyisestä Vierumäen viikonlopusta, jota ei nyt muutamiin vuosiin ole järjestetty. Mahdollisuuksia ja puitteita sen järjestämiselle pyritään selvittämään. Zoomin 60v-juhlavuosi 2023 on jo myös aivan nurkan takana ja kokousväen valtuutuksella jatkava presidium vaihtoi viestikapulan toiseen käteensä alkaen ideoimaan ja suunnittelemaan juhlavuoden tapahtumia. Ehdotuksia otetaan myös avosylin vastaan.

Uusia jäseniä valitiin sekä koejäsenhakemuksia läpikäytiin. Vuoden zoomilainen ym. palkintoja ei tänä vuonna jaettu viitaten aiemmin mainittuun poikkeusvuoteen. Seuran taloudellinen tilanne on varsin hyvä, joten tästä on hyvä jatkaa kuluvaa toimintakautta. Hrrrpati!


Seppo Rinne antoi kokouksen puheenjohtajalle nuijan käteen käsiteltävien asioiden selkeytämiseksi. Jotkut vääräleuat kommentoivat kolmen nuijan siinä kohdanneen toisensa.


Juha Matti toivotti joukkuetoverinsa tervetulleiksi Opistolle sekä luki myös tilintarkastuskertomuksen.


Pääsihteeri Tommi Koivistoinen kävi läpi seuran toimintakertomuksen Jouni Kaivolan antaessa hyvää selustatukea presidentti Saukkosen keskittyessä miettimään lukuisia hukattuja maalipaikkojaan.


Presidiumin jäsenet Tomi Rissanen, Panu Tuomikko sekä Sami Vehkaluoto osasivat myös käyttäytyä varsin asiallisesti ilman suurempia hulinointeja.


Kokouksen jälkeiset pizzat tekivät varsin hyvin kauppansa kokousväen keskuudessa.


Syömisen ohessa oli mukavaa hiukan turinoida ja vaihtaa kuulumia tovereiden kanssa.

-Patse

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com