Tokiossa zoomilainen trio
ZoomJulkaistu: 22.07.2021 00.00

Tokiossa zoomilainen trio

Parhaillaan käynnistyvissä Tokion olympialaisissa on vahva zoomilainen edustus, joten luvassa on viiltävää sekä asiantuntevaa analyysia ja uutisointia suomalaisten kisakatsojien kotisohville asti. Ylen Urheilun päällikkönä toimiva Joose Palonen on lietsonut itsensä ja joukkonsa teräkuntoon Zoomin aamupeleissä alkukesän aikana.

Kokenut Japanin asuja sekä useita sinne sijoittuvia kirjoja kirjoittanut pitkän linjan Ylen toimittaja Heikki Valkama pystyy kulttuurintuntemuksensa sekä japanin kielitaitonsa ansiosta löytämään mielenkiintoisia asioita kerrottavaksi itse olympialaisten kisatapahtumista, että kulissien takaa.

Zoomilaisten olympiatrion täydentää niin ikään Ylen urheilutoimittajana työskentelevä, tänä kesänä jo jalkapallon EM-kisoissa Ylen studioisäntänä toiminut Manu Myllyaho.

Todettava siis on, että harvalla muulla suomalaisella urheiluseuralla on näin vahva edustus Tokiossa. Vaikkakaan zoomilaisille ei ole asetettu virallista mitallitavoitetta, niin vähin vaatimus on pitää itsensä kunnossa sekä tulla kisoista ehjänä kotiin. No jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin olisihan se edes yksi pronssi ihan kiva. Hrrrpati!

-Patse

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com