Zoom ei osaa enää hävitä
ZoomJulkaistu: 15.08.2021 00.00

Zoom haki jälleen täydet sarjapisteet maanantaina 9.8. Talin hallissa pelatusta harrastesarjan ottelusta. TiPS/3 kaatui saappaat jalassa lukemin 3-1.

Ensimmäisen puoliajan päättyessä taululla komeilivat johtolukemat 2-1 tuttujen herrojen, eli Topi Tiihosen ja Rami Ibrahimin maalatessa kertaalleen. Zoomin ensimmäisen maalin jälkeen TiPS/3 onnistui tasoittamaan ottelun 1-1 lukemiin, mutta varsin pian Rami vei sankarimme jälleen johtoon. Toisen erän ensimmäisillä minuuteilla Topi oli kiertämässä vastustajien maalivahtia, joka joutui lopulta turvautumaan sääntöjenvastaiseen toimintaan ja tuomari viittilöi hanskoillaan rangaistuspilkun suuntaan. Pallon verkon perukoille yhdeksästä metristä toimitti varmaotteiseen tyyliinsä Rami.

Loppu oli silkkaa semantiikkaa Zoomin pelatessa kauttaaltaan uhrautuvasti ja noudattamalla pääsääntöisesti hyväksi havaittua taktiikkaa, eli lyhytsyöttöihin perustuvaa, maalilaukaukseen päättyvää jalkapalloa. Joukkueen ainoaksi heikoksi lenkiksi osoittautui Jukka Mantereen polvi, joka vaati myöhemmin viikolla Suomen lääkäripalveluita osakseen. Toivottavasti mitään supervakavaa vammaa ei kuitenkaan päässyt syntymään.

Pikkaisen paremmalla onnella tulos olisi voinut olla vielä vähän mairittelevampikin, mutta jäipä nälkää sitten seuraavaankin matsiin, joka pelataan keskiviikkona 18.8. klo 20 alkaen Pallomyllyn tekonurmella Myllypurossa. Zoom on tällä hetkellä sarjataulukossa neljän pelatun ottelun jälkeen viidennellä sijalla; kolme voitettua, yksi hävitty ja maalisuhde 10-8. Keskiviikon vastustaja Storypool majailee vain karvan verran sarjataulukossa ylempänä maalieronsa turvin tasapisteissä Zoomin kanssa. Kaikki sankoin joukoin kannustamaan!