Mustat pitivät pokaalin hallussaan
ZoomJulkaistu: 14.04.2022 00.00

Mustat pitivät pokaalin hallussaan


Kevään perinteiset pleijarit on taas rymistelty ja voittaja saatu selville. Viime vuoden malliin mustapaitaiset pääsivät nostamaan mestaruuspokaalia kohti Nordiksen kattoa.

Ensimmäinen ottelu tiistaina 5. huhtikuuta oli erittäin tasaista vääntöä ja voittaja saatiin selville vasta rangaistuslaukauskisan päätteeksi. Muutaman päivän päästä perjantaina mestaruus olikin jo katkolla ja niinhän siinä lopulta kävi, että keltaisten hurjasta taistelusta huolimatta mustien luistin kulki sen verran sutjakkaammin, joten pleijarisarja katkesi heti toisessa pelissä selvin luvuin 7-3.

Kauden viimeiset jäät Nordiksella olivat tämän viikon tiistaina hallin alkaessa valmistautua pian pelattaviin MM-kisoihin. Syksyllä taas uudella jalalla.


Joukkueet sulassa sovussa


Tomi Rissanen, Mika Saukkonen, Kari Haapiainen, Sami Pyysalo, Juha Matti Holopainen ja Jouni Kaivola olivat yhtä hymyä kukistettuaan keltaiset.


Vuoden Zoomilaiseksi maalivahdiksi tänä vuonna valittu Ahto Kärnä antoi hienoilla torjunnoillaan ja pelin avauksillaan keltaisille mahdollisuudet, mutta sekään ei tällä kertaa ihan riittänyt mestaruuteen asti.


Keltaisten puolustuspäässä armottomasti luutinut Petja Lähde ei antanut tappion musertaa henkistä hyvinvointiaan, vaan oli silminnähden iloinen pidellessään saamaansa Vuoden Zoomilainen -palkintoa hyppysissään.


Välittömästi kauden päätyttyä myös siirtohuhumylly käynnistyi alta aikayksikön. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan Nybergin siirtohinta huitelee jopa kaksinumeroisissa luvuissa. Keltaisilla saattaa juuri ja juuri olla varaa ostaa, mutta onko mustilla varaa myydä. Jää nähtäväksi.


-Patse


Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com