Zoomin jalkapallojaoston kuulumisia
ZoomJulkaistu: 05.08.2023 00.00

Zoomin jalkapallojaoston kuulumisia

Hrrrpati!

Zoomin jalkapallisteilla on ollut kova tohina koko kuluneen vuoden ja viimeiset kuukaudet olemme päässeet pelaamaan jo lähes lumettomilla kentillä. Tiistai- ja perjantaiaamuisin Töölön kattojen yllä on kiirinyt julmettu huuto ja mekastus, sekä välillä pelivälinekin on löytänyt tiensä Urheilukadun puolelle. Yhtä lailla Töölön torilla on parannettu maailmaa ja käyty hyvässä hengessä aamun pelailut lävitse. Tervetuloa vaan kaikki mukaan!

Joukkueemme menestys Helsingin Harrastesarjassa (7v7) ennakkospekulaatiosta huolimatta ei ole ollut ihan jymymenestys, mutta tulevalla viikolla alkavalla syyskaudella näytämme taas pelaamisen mallia kaikille halukkaille. Kevätkauden saldona oli yksi voitto, neljä tappiota. Uskomme vahvasti olevamme syksyn joukkue, joten kurssi kyllä kääntyy.

Kaikki tulevat sarjaottelut pelataan Brahenkentällä Kalliossa. Tervetuloa pelaamaan, kannustamaan ja jutustelemaan!

Ma 7.8. klo 21.15 ZOOM vs. Roskasakki

Ma 14.8. klo 20.30 Päätypojat vs. ZOOM

Ti 22.8. klo 21.15 ZOOM vs. FC Muka

Ke 30.8. klo 18.45 Hesan Hirveät vs. ZOOM

Ke 6.9. klo 21.00 Meemirekka vs. ZOOM

Ke 13.9. klo 21.00 HakPa vs. ZOOM

Sarjaotteluiden lisäksi tulevana torstaina 10. elokuuta klo 19.30 pelataan Töölön Pallokenttä kakkosella (nurmikenttä) ystävyysottelu Lontoon Palloseura vs. ZOOM! Lontoon Palloseura (LoPS) perustettiin vuonna 1993 nimensäkin mukaisesti Lontoossa palvelemaan ulkosuomalaisten futisnälkää. Perustajina toimivat Ilpo Musto sekä Hannu Lundberg, joista ensin mainittu on toiminut tulevan ystävyysottelun primus motorina. Zoomilaisista LoPSin riveissä on allekirjoittaneen lisäksi vuosien varrella pelannut ainakin Arto Nyberg, sekä Kari Kanala. Kahvipöytäkeskusteluissa olen myös kuullut muisteltavan Zoomin tekemää vierailua Lontooseen vuosia sitten. Ehkäpä torstaina on mahdollisuus kuulla tästäkin reissusta lisää tarinoita. Sanomattakin selvää, että paikalle saa ja kannattaa saapua myös vaikka ei tällä kertaa pelaavassa kokoonpanossa olisikaan

Myös jokavuotinen Rockfutis--reissu lähestyy jo kovalla vauhdilla. Seinäjoella 26.-27. elokuuta pelattavaan turnaukseen on Zoomilta lähdössä jälleen voitonnälkäinen joukkue.


Kauden avausvoiton naarannut tyytyväinen joukkue.


Maalipörssin kärkimiehet Aatu Raitala ja Anssi Miettinen (1 maali per nenä).


Aamupeleissä poikkeuksetta hienoja miehiä ja hyvä osaanotto.

Nähdään kentällä, PatseUrheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com