Heikki "Rele" Kosunen on poissa
ZoomJulkaistu: 07.08.2023 00.00

Heikki "Rele" Kosunen on poissa


Pääasiassa 90-luvulla Zoomin jääkiekkopuolella aktiivisesti vaikuttanut aikansa viihdetaiteilijoiden kirkkaimpaan kastiin kuulunut Heikki "Rele" Kosunen menehtyi juhannuksena kotikaupungissaan Varkaudessa, jossa hänet myös siunattiin haudan lepoon lauantaina 29.7.

Zoomilaiset Silvo Hyppölä ja Ari Masalin kävivät toivottamassa viimeiset terveiset siunaustilaisuudessa. Kuva: Elise Hirvensalo


Aikalaistodistajien ja entisten pelikavereiden kertoman mukaan Rele oli erittäin aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut persoona, joka oli aina valmis auttamaan apua tarvitsevia ja sulautui nopeasti uusiin peliporukoihin. Soittohommien lisäksi hän oli taitava käsistään korjaten mm. nahkaisia jääkiekkomaalivahdin hanskoja Nordiksen syövereissä.

Keltaisten maalivahtina ansiokkaasti toimimisen lisäksi Rele ilmeisestikin kunnostautui myös mm. vaate-esittelijänä/myyjänä, mikäli Zoomin Gibraltarille suuntautuneen reissun valokuvien todistusarvoon on luottaminen.

Rele ja Lese mahdollisesti kauppaamassa matkamuistoja onnekkaille suomalaisturisteille. Kuva: Raimo Heinonen


Kyseisellä reissulla Rele teki myös tuttavuutta paikallisten asukkaiden kanssa ilmeisen hyvällä menestyksellä. Kuva: Raimo Heinonen

-ZTT

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com