Heikki "Rele" Kosunen on poissa
7.8.2023 14:04 Uutiset / Zoom

Rele. Kuva: Antti Hämäläinen


Pääasiassa 90-luvulla Zoomin jääkiekkopuolella aktiivisesti vaikuttanut aikansa viihdetaiteilijoiden kirkkaimpaan kastiin kuulunut Heikki "Rele" Kosunen menehtyi juhannuksena kotikaupungissaan Varkaudessa, jossa hänet myös siunattiin haudan lepoon lauantaina 29.7.

Zoomilaiset Silvo Hyppölä ja Ari Masalin kävivät toivottamassa viimeiset terveiset siunaustilaisuudessa. Kuva: Elise Hirvensalo


Aikalaistodistajien ja entisten pelikavereiden kertoman mukaan Rele oli erittäin aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut persoona, joka oli aina valmis auttamaan apua tarvitsevia ja sulautui nopeasti uusiin peliporukoihin. Soittohommien lisäksi hän oli taitava käsistään korjaten mm. nahkaisia jääkiekkomaalivahdin hanskoja Nordiksen syövereissä.

Keltaisten maalivahtina ansiokkaasti toimimisen lisäksi Rele ilmeisestikin kunnostautui myös mm. vaate-esittelijänä/myyjänä, mikäli Zoomin Gibraltarille suuntautuneen reissun valokuvien todistusarvoon on luottaminen.

Rele ja Lese mahdollisesti kauppaamassa matkamuistoja onnekkaille suomalaisturisteille. Kuva: Raimo Heinonen


Kyseisellä reissulla Rele teki myös tuttavuutta paikallisten asukkaiden kanssa ilmeisen hyvällä menestyksellä. Kuva: Raimo Heinonen

-ZTT


   
Lisää uutisia
Zoom
«  Lokakuu   »
Kategoriat