Tennismestari(t) selvillä
ZoomJulkaistu: 23.11.2023 20.53

Tennismestari(t) selvillä


Hrrrpati!


Ja niin saatiin jälleen ratkaistua kuka on kuka... tai lähinnä ehkä se kuka osaa ja kuka ei. Maanantaina 20.11. kokoontui epämääräinen zoomilaisjoukko ratkomaan paremmuuttaan tenniksen taidoissa. Kisaan oli ennakkoon ilmoittautunut 8 peluria ja kaikki myös uskaltautuivat paikalle Talin tenniskeskukseen.

Vuorossa tällä kertaa oli kaksinpelit ja turnauksen järjestysvastaava Jouni loihti perinteiseen tyyliin kynää sekä paperia apuna käyttäen nimilaput, jotka piilotettiin syvälle hattuun sieltä onnettaren arvottaviksi. Seurauksena kaksi neljän pelaajan alkulohkoa, kaikki kaikkia vastaan, 15:stä pisteestä peli poikki, kaikki pisteet lasketaan. Alkulohkojen kaksi eniten pisteitä kerännyttä ylempään loppusarjaan, kaksi vähiten kerännyttä alempaan. Myös näissä loppusarjoissa pelattiin kaikki kaikkia vastaan samalla pisteenlaskutavalla.

Pelaajien lisäksi paikan päällä kävi ilahduttava joukko zoomilaisia ihastelemassa lähes maailmanluokan pallonlätkintää. Ehkäpä Pekkis, Tommi ja Haapis uskaltautuvat seuraavalla kerralla myös kentän puolelle.

Voiton vei täydellä pistepotilla ei-niin-yllättäen Mikko Innanen, hrrrpati!

1. Mikko Innanen 2. Simo Sipola 3. Jukka Suominen 4. Miikka Kaskinen 5. Mikael Forstén 6. Peter Lundqvist 7. Timo Jurkka 8. Panu Tuomikko

Lohkoarvonnan aikaan kaikki oli vielä mahdollista.


Tennis on iloista puuhaa.


Mailataitureita kaikki tyynni.


Selkeääkin selkeämpi ottelukaavio pisteineen.

-Patse

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com