Ilves-alumni vs. Zoom 3-3
ZoomJulkaistu: 29.01.2024 20.39

Ilves-alumni vs. Zoom 3-3


Zoom kohtasi Ilves alumnit Nokia Arenalla lauantaina 20.tammikuuta


Zoom lähti Tampesterin Nokia Arenalle kolmen pysähdyksen taktiikalla. Matkalle lähtö viivästyi hetken, kun eka bussi levis ja vaihdettiin toiseen. Toisella ehdittiinkin jo melkein kehä ykköselle, kun sekin levisi. Onneksi busseja piisasi ja saimme vaihdettua kolmanteen. Tosin sillä seurauksella, että kamojen laittoon jäi vajaa vartti, mutta sitähän olemme tunnetusti harjoitelleet Nordiksellakin.

Vastaan luisteli kivikova Ilves konkarijengi, joilla osalla edellisestä liigapelistä oli vierähtänyt useampi kymmenen vuotta ja osalla ei kymmentäkään. Nokia-areenalla vieraili saman päivän aikana kaksi presidenttiä. Juuri ennen meidän peliä Sauli Niinistö lämmitteli Jukka ”Taisto” Tammea meitä vastaan pelikuntoon, jonka jälkeen meidän kunnioitettu presidenttimme Mika kurvasi jäälle, jonka laatu hippoopi täytellisyyttä. Nordiksella ennen lähtöä Vipe aneli pakin paikkaa coachiltamme Tommilta. Tommin päätös oli järkähtämätön: ”Sä hyökkäät”. Valmentajan viisautta, Vipe teki kaksi maalia.

Zoom yllätti Ilvekset menemällä parikin kertaa johtoon, ehkä hippasen auttoi Ville Nieminen hyökkäyksessä ja Aleksis Ahlqvist maalilla, mutta ennen kaikkea Zoomilaisten sitoutuminen jokaiseen tilanteeseen suurella innolla ja sydämellä. Nautimme joka hetkestä. Kivenkova Ilves meni kuin menikin maalilla johtoon ja pelikello tikitti jo viimeistä minuuttiaan, kun Petja syötti Jukille maalin kulmaan, josta Juki tais tehdä elämänsä maalin Taiston taakse. (Jukin maali tallennettiin videokuutiosta. Juki mielellään näyttää sen) Peli päättyi tasan 3-3 ja juhlat alkoivat.

Jälkilöylyt pidettiin veljellisesti Ilveksen kanssa, jonka jälkeen menimme katsomaan Ilves-HIFK matsia täyteen tupaan. Paluumatkasta ei ole todistettavia muistikuvia – ei menty kuitenkaan torille. Hieno reissu, osastoa Once in a lifetime!

Kiitokset Jalon Ripalle kutsusta ja Timo ”Tinke” Peltomaalle järjestelyistä. Meidän Tommille ja Pekkikselle isokäsi taas kerran pyyteettömästä työstä meidän kaikkien hyväksi. Ja tähän loppuun sopii vielä hyvin Ville Niemisen toteamus ottelun jälkeen, "Zoom tuntuu ihan omalta joukkueelta, kun taidolla ei ole pelissä niin suurta merkitystä. Tuli kotoinen olo."


Zoomilaiset:

Aleksis Ahlqvist Mv

Hyökkääjät: Mika Saukkonen, Jani Ryyli, Arto Nyberg, Ville Nieminen, Jukka Pohjolainen, Mikko Virtanen, Heikki Paasonen, Pekka Olkkonen, Kari-Pekka Toivonen.

Pakit: Ari-Pekka Hämäläinen, Petja Lähde, Olli Rokkanen, Timo Tuovila

GM, Pekka Allinen

Coach, Tommi Koivistoinen

Huolto, Tomi Rissanen

Henkinen valmentaja, Timo Kojo


Ilvekset: Jukka Tammi, Timo Peltomaa, Matti Kaario, Timo Willman, Jouko Urvikko, Kristian Taubert, Kai Syrjänen, Jarmo Lilius, Mikko Suvanto, Jarmo Jamalainen, Jussi Pesonen, Kari Järvinen, Juha Pajuoja, Juha Hautamaa.


Iloiset maalintekijät Vipe ja Juki.


Heikki, Ville Nieminen ja Arto.


Juki, Timo, Petja ja Ari-Pekka juhlatuulella.


Joukkueet koolla.


Timo Willman ja Pekkis.

Jukka ja Timo.


Pekka, Juki, Ville ja Kutonen.


-Timo Tuovila

Urheiluseura ZOOM ry (Y-1029873-6)


Korppaanmäentie 4 B 13


00300 Helsinki


0400 887657


zoombyspiel@gmail.com